slide_01

Diensten

Wij  bieden als generieke partner een baan voor elk CV en een kandidaat voor elke vacature. De juiste medewerker op de juiste plek, dát is onze kwaliteit.

TOP- Intermediairs is een jonge en ambitieuze organisatie, opgericht door twee gedreven en resultaatgerichte uitzend-specialisten. Wij werken met een no-nonsense mentaliteit. Wij staan voor niet alleen een professionele maar ook een persoonlijke en informele dienstverlening.

Korte lijnen en snel schakelen is onze werkwijze! Vanuit onze standplaats in Capelle aan den IJssel bedienen wij zowel werkzoekenden als opdrachtgevers in de regio zuid holland en daarbuiten. Bij TOP- Intermediairs gaan wij verder dan uitzenden alleen. Detacheren, payrolling, werving & selectie, aanname van werk en diverse opleidingsvarianten behoren tot ons dienstenpakket.

Transport, Logistiek, Horeca & Catering en Food zijn onze speer-puntbranches. Daarnaast bieden wij als generieke partner een baan voor elk CV en een kandidaat voor elke vacature. De juiste medewerker op de juiste plek, dat is onze kwaliteit. Onze bedrijfsnaam TOP-INTERMEDIAIRS staat dan ook voor onze bedrijfs-visie, maatwerk op niveau!

Overzicht van branches

ZorgTechniekProductieHoreca
BouwLogistiek